Een persoonlijk en vertrouwd afscheid

Een uitvaart is een persoonlijk afscheid van een uniek individu. De levenssfeer van de overledene staat centraal bij deze gelegenheid. De persoonlijke invulling van de uitvaart, zoals bijvoorbeeld de afscheidsplechtigheid, een condoleancebijeenkomst of een ‘proost op het leven’, wordt versterkt door afscheid te nemen in de vertrouwde omgeving of op een favoriete locatie van de overledene.

 

Waardige crematie; bij FineVita

FineVita is een crematorium voor kleinschalige, persoonlijke en waardige crematies. In overleg met uw uitvaartleider verzorgen wij de crematie. Hierbij wordt een keuze gemaakt uit twee mogelijkheden:

  • Nabestaanden kiezen voor een crematie ‘intimi’ waarbij een beperkte groep nabestaanden op onze locatie de overledene begeleidt tot de laatste groet.
  • Nabestaanden kiezen voor een stille crematie. Hierbij vindt het crematieproces plaats zonder aanwezigheid van nabestaanden.

FineVita crematoria zijn kleinschalig van opzet. De sfeer is persoonlijk en vertrouwd. Het crematorium staat exclusief ter beschikking aan de nabestaanden met ruimte voor uitloop in tijd. Wij hanteren vaste lage tarieven. Geen verrassingen achteraf.